Bianca Martínez i Marc Ferreiro, candidats d’Andorra Endavant a Sant Julià de Lòria

Montaner no descarta que hi hagi pactes amagats al darrere en la renúncia de Terceravia-Unió Laurediana

Comentaris

Els presentadors de la llista d'Andorra Endavant amb Carine Montaner i els cònsols de Sant Julià.
Els presentadors de la llista d'Andorra Endavant amb Carine Montaner i els cònsols de Sant Julià. BRU NOYA

Bianca Martínez i Marc Ferreiro són els candidats d'Andorra Endavant, la formació de Carine Montaner a les eleccions generals en la llista parroquial de Sant Julià de Lòria. La candidatura ha estat la primera que ha entrat al comú i ha estat avalada per unes cinquanta signatures.

Montaner ha dit que està "entusiasmada" per haver pogut fer llista a Sant Julià de Lòria. "És una candidatura jove amb moltes ganes de canvi. Tenim una dona de cap de llista i els dos candidats són persones fantàstiques i dinàmiques que defensaran el programa d'Andorra Endavant". Ha afegit que aposten pel canvi i acabar amb les injustícies i l'amiguisme. S'ha mostrat en contra de l'Acord d'associació.

En referència a la campanya electoral ha subratllat que se centrarà en la reforma del sistema judicial i el tema de l'habitatge. Sobre la renúncia de Terceravia-Unió Laurediana ha mostrat la seva sorpresa "perquè el senyor Pintat no hagi tingut la capacitat de tancar una llista a la parròquia". Ha mostrat el seu temor a !que hi hagi pactes amagats al darrere. No ho acabo d'entendre". 

Ha reconegut que ha tingut molts problemes per a tancar les llistes i no descarta imposar-se a Sant Julià "ja que és una llista forta".

929c99d1 7e8f 4317 bcd4 801d46746de6
 

 

Comentaris

Trending