Acció proposa destinar una part de l’edifici Ribasol d’Arinsal a pisos socials

La formació vol que els dos blocs del complex urbanístic que són de propietat pública es posin al mercat a un preu assequible per a famílies i joves i que un 20% es destini a casos més necessitats

Vicente Zapata, Laura Bragança i Josep Fusté davant l'edifici Ribasol a Arinsal
Vicente Zapata, Laura Bragança i Josep Fusté davant l'edifici Ribasol a Arinsal

El Bloc I i II de l’edifici Ribasol d’Arinsal són de propietat comunal i el 2019 la corporació va intentar vendre-s’ho per més de 4 milions d’euros mitjançant una subhasta que va quedar deserta. Ara la candidatura territorial d’Acció a la Massana proposa que els habitatges d’aquests edificis surtin al mercat amb un preu assequible, tant de compra com de lloguer, i que un 20% es destini a habitatge social. 

 

De fet, han explicat que el Comú i el Govern ja estan en converses per tal d’arreglar els edificis per dins, ja que una part necessita obres. Laura Bragança, suplent de la territorial, ha insistit en el fet que “els preus de l’habitatge a tot el país només se’ls poden permetre uns quants”, per tant, des de la formació de Judith Pallarés es vol fer un estudi de mercat i a partir d’aquí “rebaixar el màxim possible el seu cost”. 

Pel que fa al complex d’habitatge de Ribasol Park preveu posar facilitats perquè hi puguin accedir famílies i també gent jove que vol emancipar-se i no pot. Entén a més que és important poder oferir una part a casos socials on “el cost hauria de ser zero”. Bragança també ha indicat que malgrat que els pisos es trobin allunyats del centre, ofereixen qualitat de vida perquè tenen entre dues i tres habitacions i tots disposen de balcó.

 

Comentaris (7)

Trending