El testament d'Antoni Morell té un únic hereu

L'escriptor deixa l'herència al seu col·laborador i home de confiança, Manolo Aguilar

L'escriptor Antoni Morell.
L'escriptor Antoni Morell.
El testament d'Antoni Morell ha deixat el seu col·laborador i home de confiança, Manolo Aguilar com a únic hereu. Els llibres que hi havia en el domicili de l'escriptor, que va morir el mes passat a causa d'una insuficiència cardíaca, van ser traslladats aquest dimecres a la Massana per ocupar un lloc a la biblioteca comunal.

L'hereu en un delicat estat de salut, rep assistència en un centre sociosanitàri. Queda pendent  que la Justícia dictamini a qui corresponen els diners del lloguer del terreny que hi ha a la sortida del telecabina d'Arinsal. El comú de la Massana diposita els diners a la Batllia. El lloguer el cobrava la germana de l'escriptor, la Montserrat, fins a la seva mort el mes de gener del 2017.

A partir d'aquell moment, la seva filla i neboda d'Antoni Morell, va reclamar poder rebre els diners del lloguer.  Aquesta situació amb el conflicte familiar, va entristir l'escriptor i el va afectar psicològicament i físicament.

Aquest dijous a la tarda es presenta a la seu del ministeri de Cultura, l'acte d'homenatge a l'escriptor

Pel moment i en el terreny cultural, aquest dijous a la tarda es presenta a la seu del ministeri de Cultura, l'acte d'homenatge a l'escriptor i hi ha pendent la presentació de llibre pòstum d'Antoni Morell, 'De la governança d'un país, carta oberta a Antoni Fiter i Rossell'. El llibre és la revisió de les màximes del 'Manual Digest' en versió Morell i adaptada al segle XXI. S'havia de presentar l'any passat durant els actes de commemoracio dels 600 anys del Consell de la Terra.

A banda d'aquest treball, l'escriptor preparava les seves memòries a més d'altres projectes amb el mateix segell editorial tot i que caldrà veure com es resolen els temes dels drets d'autor i altres aspectes legals.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending