El tancament de la frontera amb França porta el col·lapse al riu Runer

Mobilitat assegura que les retencions que es donen per sortir del país pel punt fronterer espanyol és causat pel fet de ser l’única sortida viable del Principat

-
-
Les autoritats franceses van tancar l’accés al país del nord dissabte a la tarda. I ho han tornat a fer avui, fins i tot abans que ho fessin en la jornada precedent. Aquest fet ha deixat el Principat amb una sola sortida i amb un col·lapse molt important. Durant tota la tarda s’estan produint retencions molt importants cap a territori espanyol. Fins a vuit quilòmetres de cotxes s’han acumulat en alguns moments en sentit sud.

L’accés a França per la RN-22 producte del mal temps i de l’acumulació de neu en territori veí s’ha tancat poc abans de les 4 d’aquesta tarda. Ahir, va ser a quarts de sis. El tancament de la via que facilita la sortida pel nord del país ha agafat d’imprevist molts turistes francesos i altres visitants que pretenien deixar el Principat per la frontera nord. En ser el pas del riu Runer l’únic útil, això hauria generat les cues que encara ara s’estan vivint, segons fonts del centre nacional del Trànsit.

Hi ha hagut conductors que des del centre del país han estat pràcticament dues hores per poder creuar la frontera espanyola i entrar a territori veí. Des de Mobilitat s’ha assegurat que no hi ha hagut ni hi està havent cap anomalia ni cap incidència més que no sigui l’acumulació de vehicles producte d’haver-hi una sola sortida utilitzable aquest diumenge a la tarda-vespre.

Comentaris

Trending