El PS veu diumenge com l’oportunitat d’aconseguir que “Andorra no sigui només per a quatre”

Roger Padreny confia a passejar per “parròquies que siguin per a tots els qui en formen part” mentre que Dolors Carmona defensa projectes “sense grans infraestructures” però “fets per arribar a la gent”

Padreny i Susanna Vela, amb els candidats de les llistes del PS.
Padreny i Susanna Vela, amb els candidats de les llistes del PS.

El Partit Socialdemòcrata veu les eleccions del diumenge com l’oportunitat d’aconseguir que “Andorra no sigui només per a quatre sinó per a tots els que en formem part”. Així ho han deixat clar en l’acte final de campanya, que ha aplegat bona part dels candidats, militants i simpatitzants de la formació a un hotel de Santa Coloma. A la vegada, han defensat que els seus projectes “potser no porten grans infraestructures o esdeveniments, però sí un missatge que arriba a la gent”.

Així ho ha assegurat un dels principals responsables de la campanya socialdemòcrata, el conseller general Roger Padreny, que ha estat l’encarregat d’obrir la porta als petits parlaments dels diferents caps de llista de la formació, sigui sota la denominació de PS o altres (Movem Ordino i Units pel Canvi). El parlamentari ha remarcat que “tenim equips excel·lents” que estan “preparats per governar a qualsevol parròquia” i ha defensat que “el nostre lema no és buit”, ja que “tenim al darrere projectes concrets per fer que siguin per a tothom”.

Padreny ha avançat que “diumenge a la nit, a partir de dos quarts de dotze, vull poder passejar-me per aquestes parròquies i saber que són per a tothom”. Això, ha afirmat, “significarà que la ciutadania vol que aquest país no sigui només per a quatre, sinó per a tots els que en formem part”.  

A l’acte han fet petits parlaments els diferents caps de llista de les candidatures socialdemòcrates. La de la capital, Dolors Carmona, ha assegurat que “tenim bones percepcions” perquè “així ens ho diuen els ciutadans”. L’aspirant a cònsol major d’Andorra la Vella ha refermat que “els nostres projectes busquen donar respostes a les seves necessitats, escoltar-los i fer coses tots junts”. Per això, “no portem grans infraestructures o esdeveniments” però sí “un missatge que arriba a la gent”.

Des de Sant Julià, Joan Travesset ha aprofitat per llençar un dard al ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres Falcó, recordant que “a última hora ha enviat el COEX a arrencar la jardinera”. Per la seva banda l’encampadà David Rios –amb “les sabates mullades de la tarda al Pas fent campanya”-, ha assegurat que a la seva parròquia “hi ha electricitat” i s’ha mostrat convençut que “diumenge recollirem els fruits del treball fet cada dia des de fa mesos per un gran equip de persones”.

Sandra Tudó, independent que encapçala Movem Ordino, ha remarcat “la coherència” de la candidatura. “Era el que ja portàvem a les nacionals, amb d’Acord, i ara la tornem a tenir”, ha afirmat, per després assegurar que es veu amb possibilitats de “desbancar el cònsol”. La darrera a parlar ha estat Rosa Gili. La candidata ha refermat la “bona feina” que “hem fet” i ha posat en relleu, novament, la voluntat de fer “una parròquia per a tots els ciutadans”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending