El PS tanca llista en solitari a Encamp amb Enric Riba de número 2

La formació aposta per la joventut amb Jennifer Mitjana (22 anys) de 3 en una candidatura on també hi figuren Eduard Ricard, Teresa Recasens, Oliver Valero, Maria Alaminos o José Luis Agudo i que no s’alia amb cap altre força

Rios, amb altres membres del PS durant l'enganxada de cartells a Encamp.
Rios, amb altres membres del PS durant l'enganxada de cartells a Encamp.

El Partit Socialdemòcrata (PS) ha tancat la llista que presentarà a les comunals d’Encamp, liderada per David Rios. Finalment, la formació concorrerà en solitari, després que no hagin fructificat les converses amb altres sensibilitats. Enric Riba serà el candidat a cònsol menor. Tot apunta, doncs, a un duel a tres bandes amb la UP DA Liberals i Agrupament Encampadà.

Ja fa dies que l’opció majoritària dins del PS encampadà era anar en solitari, perquè molts dels seus membres no acabaven de veure clara la possible aliança amb Progressistes-SDP. Havia generat malestar el que entenien com a joc a diverses bandes de la formació liderada a nivell nacional per Jaume Bartumeu. Finalment, per tant, s’ha optat per aquesta opció i s’ha tancat llista, comunicada ja oficialment des del partit.

Rios serà el candidat a cònsol major i Enric Riba el número 2. Riba és un veterà militant de la formació a Encamp i tornarà a compartir viatge electoral amb l’expresident del grup parlamentari socialdemòcrata, ja que va ser suplent a la candidatura territorial de d’Acord a les generals de l’abril.  

De 3 hi anirà Jennifer Mitjana, en una clara aposta per la joventut per part de la formació. El número 4 serà per Eduard Ricard, un empresari immobiliari que ha guanyat pes dins del partit els darrers anys i que ja va ser candidat ara fa quatre anys i actualment està al consell d’administració de Sercensa proposat pels encara consellers de PS Independents al comú, Joan Sans i Pere Marsenyach.

La cinquena posició a la llista l’ocuparà Teresa Recasens. També cara coneguda dels socialdemòcrates, ja que va ser la número 6 de la llista nacional a les passades generals. A la candidatura també hi figuren Olivier Valero –tercer suplent de d’Acord a l’abril-, José Luis Agudo, que seria un dels representants del Pas de la Casa, Demelsa Azzopardi, Sònia Ferrara i Maria Alaminos, entre altres.

Des del PS es presenta aquest projecte amb la voluntat de “donar la volta a la situació en què es troben el Pas de la Casa i Encamp”. Es destaca també que la llista és “paritària i equilibrada”, amb sis persones independents. “És un projecte que atrau tots els perfils de ciutadans que volen capgirar la mala situació de la parròquia”, ha explicat Rios, que destaca també el fet que “està basat en la innovació política a tots els nivells”, ja que “les velles fórmules de fer política no són les que necessitem”.

-

Relacionat

Esther Vidal i Joan Masjoan lideren un Agrupament Encampadà que té la llista tancada
Rios, amb diferents membres del PS a Encamp.

Relacionat

El PS encampadà comença a prioritzar l’opció de fer llista sols
Rios, amb altres membres del PS durant l'enganxada de cartells a Encamp.

Relacionat

Els recels del passat allunyen PS i SDP a Encamp
Rios, amb diferents membres del PS a Encamp.

Relacionat

David Rios engega la precampanya a Encamp amb dues reunions de poble

Comentaris (9)

Trending