Esther Vidal i Joan Masjoan lideren un Agrupament Encampadà que té la llista tancada

La nova plataforma concorrerà als comicis del desembre voldria buscar el suport de terceravia, que manté la intenció de fer candidatura en solitari

-
-
Després d’unes anades i vingudes, finalment Agrupament Encampadà concorrerà a les eleccions del mes de desembre. La nova plataforma encampadana ja té la llista tancada i firmada des d’anit. La candidatura la lideraran Esther Vidal i Joan Masjoan. En el tercer lloc s’hi situarà Daniel Torres. La nova agrupació espera plantar cara a les altres dues candidatures que es preveu que hi hagi als comicis: la coalició entre DA i Liberals i la llista que s’articuli al tomb del PS.

Esther Vidal és una funcionària del comú d’Encamp que gaudeix de molta estima per part del personal de l’administració parroquial i els seus conciutadans. Joan Masjoan, amb experiència comunal, va ser qui el juliol passat va registrar legalment la ‘marca’ Agrupament Encampadà. Actualment Masjoan forma part de l’entorn de terceravia. No obstant això, aquesta formació no preveu aliar-se amb la nova plataforma sinó que continua treballant per presentar una llista en solitari.

Agrupament Encampadà reuneix especialment persones de sensibilitats concentrades en el centre dreta de la parròquia descontentes amb la gestió comunal que s’ha fet els dos darrers mandats. El tercer de la candidatura, per exemple, és un històric militant liberal, malgrat que també es desmarqués d’aquesta formació amb tots els canvis que ha experimentat els darrers anys.

Vicepresident liberal a la candidatura demòcrataliberal

Esther Vidal i Joan Masjoan tindran al davant, segur, l’aliança acordada entre demòcrates i liberals. Ja ha transcendit que els dos líders de la candidatura demòcrataliberal seran Laura Mas i Joan-Miquel Rascagneres. Els seguiran Josep Maria Mas, Èric Alguacil, Nino Marot i Xavier Fernàndez. Alguacil, vicepresident liberal, és el primer representant d’aquesta formació a la candidatura conjunta. Liberals tindrà un segon lloc elegible, el número 8, que molt probablement ocuparà Natàlia Caelles. La formació també ocuparà el desè lloc i una suplència.

Mentre terceravia continua treballant per fer llista en solitari, Progressistes-SDP està clar que no farà candidatura tot sols. La formació no té marge per impulsar cap llista sinó intentar col·locar alguns dels seus membres en projectes que consideri guanyadors per així ostentar representació institucional. En principi, i malgrat que en la majoria de parròquies està pactant amb demòcrates, no seria el cas d’Encamp. S’ha d’acabar veient si se suma en el projecte socialdemòcrata que lideraran David Ríos i Enric Riba.

Comentaris (28)

Trending