David Rios engega la precampanya a Encamp amb dues reunions de poble

David Rios explica que es vol conèixer els neguits dels ciutadans i explicar el projecte polític

Comentaris

Rios, amb diferents membres del PS a Encamp.
Rios, amb diferents membres del PS a Encamp.

El Patit Socialdemòcrata (PS) celebrarà dimarts i dijous dues reunions de poble a Encamp i el Pas de la Casa, amb l’objectiu de presentar el projecte que liderarà David Rios de cara a les comunals i, a la vegada, copsar de primera mà els neguits i les inquietuds de la ciutadania sobre temes com ara el futur del Prat Gran i la seva possible compra per part del comú, les obres al centre del poble, les relacions amb Saetde, els horaris dels autobusos o les infraestructures al Pas de la Casa, entre altres.

La primera de les reunions tindrà lloc dimarts, a la cerveseria Signum, al costat de l’edifici de l’antic telecabina (20.15 h.); la segona, dijous (20.30 h.), al Pas. Els actes començaran amb una breu introducció dels temes que des del PS s’ha detectat que preocupen i després es vol que sigui els assistents els que exposin aquells problemes que els preocupen.

Un altre objectiu de les reunions, com ha reconegut el mateix Rios, és presentar el projecte polític que s’està desenvolupant des de fa mesos amb un equip de ciutadans “molt sòlid i obert”, segons ha afirmat el candidat socialdemòcrata, que també ha remarcat que es poden “sumar totes les persones que creguin que aquí a Encamp cal un revulsiu per capgirar l’estat que tenim a la parròquia”. En aquest sentit, confia que les reunions serveixin també perquè s’hi sumin més gent o altres formacions. 

En referència a la fórmula amb què el projecte polític concorrerà a les eleccions comunals, el socialdemòcrata ha apuntat que encara no està definida i que s’està a l’espera de veure els suports que pot rebre des de tots els àmbits per acabar de definir-la conjuntament amb totes les persones que s’hi hagin integrat. També ha avançat que, en el marc de la campanya electoral es presentarà el projecte polític que innovarà la manera de fer política parroquial, ja que Rios està “convençut” que amb les fórmules polítiques tradicionals no es pot reactivar una parròquia que en molts àmbits ha tocat fons.

Rios també s’ha volgut referir a un dels temes que sortiran a la reunió: el futur del Prat Gran. Així, ha explicat que “és precipitat optar a aquesta compra”. En aquest sentit, considera que cal esperar a després de les eleccions per trobar una solució de manera conjunta entre tots els representants. El candidat socialdemòcrata ha declarat que “creiem que hi ha altres alternatives que el comú no contempla i pensem que aquesta és una qüestió en què no ens podem precipitar; són 16 milions d’euros, una quantitat enorme, i s’ha d’estudiar com millor invertir-los” i ha recordat que al Pas de la Casa com a Encamp “tenim una necessitat d’inversió” molt gran”.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending