El PS retreu a Govern la manca de diàleg a l’hora de suspendre les POB

Pere López, que preguntarà sobre la qüestió en la propera sessió de control, denuncia que la mesura no es va consultar ni amb professorat ni amb els estudiants

El president del grup socialdemòcrata, Pere López.
El president del grup socialdemòcrata, Pere López.

El Partit Socialdemòcrata (PS) ha criticat que la decisió d’anul·lar les Proves Oficials de Batxillerat (POB) es prengués sense haver-la “comunicat ni avaluat, ni en molts casos comentada amb els agents implicats”. Tampoc, lamenten, amb els alumnes. Per això, el president del grup parlamentari, Pere López, ha tramitat una pregunta oral de cara a la sessió de control a Govern prevista pel 14 de maig.

Des de la formació s’ha denunciat que la mesura es tirés endavant sense un diàleg que consideraven necessari. Ni s’ha consultat amb el professorat ni amb els estudiants que, remarquen, en molts casos “han mostrat el seu descontentament tant amb la decisió com amb el procediment seguit”.

 Per això, reclamen “més transparència i empatia per part de Govern a l’hora de prendre decisions tan importants que poden determinar el futur professional de molts alumnes de batxillerat i molts dels qui estan fent la formació professional de l'Escola Andorrana”.

Davant d’aquesta situació, López ha presentat una pregunta oral que haurà de ser resposta per l’executiu en la sessió de control programada pel dia 14. El conseller general socialdemòcrata ha destacat que la participació democràtica en la presa de decisions ha estat sempre una de les característiques i trets fonamentals de l’Escola Andorrana des dels seus inicis.

En la pregunta, demana que s’expliqui “a partir de quins processos de consultació i participació democràtica el Govern ha pres la decisió de suspendre les POB”, i si es planteja “un plantejament alternatiu”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending