El PS encampadà vol declarar la zona de Pessons com a parc natural i tancar l’accés rodat

La candidatura també es compromet amb la defensa i la protecció de la Vall del Madriu

-
-

La candidatura de Partit Socialdemòcrata Independents d’Encamp s’ha compromès a “treballar intensament per crear el parc natural dels Pessons”. Des de la llista que lidera David Rios, a més, s’avisa que la intenció és tancar l’accés rodat a aquell espai natural perquè és necessari garantir la seva protecció.

Així ho ha manifestat el número 7 de la candidatura, Oliver Valero. En aquest sentit, ha defensat que “aquella és una zona molt rica a nivell de natura” i, per aquest motiu, “s’ha de protegir”. A la vegada, ha apuntat que “s’hi haurà de restringir l’accés rodat” així com altres mesures per salvaguardar la riquesa natural del paratge.

Sense deixar la temàtica mediambiental, des del PS han volgut deixar clar, durant una visita al refugi d’Envalira, que estan “compromesos amb la defensa i promoció de la Vall del Madriu”. Així, han assegurat que, una vegada estiguin al capdavant del comú encampadà, “impulsarem tot el turisme de medi ambient tenint en compte aquestes dues riqueses naturals que tenim a la parròquia”.

Etiquetes

Comentaris

Trending