El PS d’Andorra la Vella revisarà la concessió del bus comunal per respondre a les necessitats dels ciutadans

Dolors Carmona proposa “tarifes preferents” de pàrquing per als veïns de la parròquia

Carmona, Rechi i González aquest dissabte a Andorra la Vella.
Carmona, Rechi i González aquest dissabte a Andorra la Vella.

La candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents d’Andorra la Vella revisarà la concessió del bus comunal per assegurar-se que dona el servei contractat i necessari. La candidata a cònsol major, Dolors Carmona, ha exposat les denúncies i queixes que els veïns els han fet arribar en relació a aquest nou servei: “molts ciutadans de la parròquia ens estan dient que no està oferint el servei pel qual s’havia contractat i concedit”. “Es demanava que els ciutadans el poguessin utilitzar per desplaçar-se per dins de la parròquia i veiem que els ciutadans que l’utilitzen no poden comptar amb aquest servei perquè no passa amb la freqüència que tenia anteriorment i que s’havia compromès, i a la vegada la capacitat d’aquests autobusos fa que tampoc tinguin la seguretat de poder-lo utilitzar”, ha dit Carmona.

La candidata a cònsol major ha sentenciat que “no es qüestió de pagar més o menys sinó de donar servei, i aquest servei els ciutadans l’han de poder utilitzar”. A més, aquest està subvencionat “quasi íntegrament per diner públic, i ja sabem d’on surt, som tots que hi contribuïm”, ha afegit Dolors Carmona, que ha insistit que “el que cal és prendre mesures urgents perquè els ciutadans es mereixen tenir un transport públic”.

Així mateix, “si el que volem és promocionar mesures en medi ambient i mobilitat, el que hem de fer és que doni resposta a les necessitats dels ciutadans i per a tots els ciutadans”, ha manifestat, que considera que a la parròquia cada vegada hi ha més problemes de mobilitat i accessibilitat, i que tot plegat també té un impacte mediambiental. És en aquest sentit que la candidatura socialdemòcrata també aposta per promocionar la mobilitat sostenible. En aquest sentit, per un costat hi ha el facilitar que els desplaçaments es puguin fer caminant, i per l’altre el promocionar vehicles menys contaminants, i així “contribuir a minimitzar l’impacte en el medi ambient”, ha dit Carmona.

Una altra mesura lligada a la mobilitat és l’establiment de “tarifes preferents” de pàrquing per als veïns de la parròquia. “Creiem que és una consideració que es mereixen els ciutadans d’Andorra la Vella perquè són ells els que contribueixen pagant els seus impostos al comú”, ha declarat la candidata a cònsol major.

Etiquetes

Comentaris

Trending