El personal del Cedre dóna per feta la destitució de la fins fa poc coordinadora

Mercè Escrig ha estat pràcticament de festa des que es va anunciar l’arribada d’Anna Xandri al centre sociosanitari i assegura que dilluns torna a la feina, pendent d’una reubicació

El nom de Mercè Escrig ja s'ha retirat de la retolació del que fins ara era el seu despatx.
El nom de Mercè Escrig ja s'ha retirat de la retolació del que fins ara era el seu despatx.
El personal del Cedre, un dels focus de tensió des de fa mesos en l’atenció sociosanitària del país i on el coronavirus està colpejant amb més força, dóna per feta la destitució de qui fins fa poc havia estat la coordinadora del dispositiu. Mercè Escrig havia estat el blanc de moltes crítiques, especialment pel seu comportament i maneres de fer. Des que a principi de setmana es va anunciar que la cap d’atenció primària, Anna Xandri, passaria a reforçar la direcció del centre sociosanitari, Escrig pràcticament va desaparèixer. Tenia dies de festa pendents.

Escrig manté, almenys davant algunes persones del seu entorn, que dilluns es reincorpora a la feina i que ho farà amb total normalitat. Però el cert és que està pendent d’una eventual reubicació o una sortida pactada del SAAS. Aquests dos escenaris, però, són encara ara per ara hipotètics. Sí que és cert que Xandri ha passat a assumir formalment els elements de coordinació del Cedre, malgrat que segons algunes fonts és clar que desconeix molts dels detalls del funcionament de l’equipament. De fet, no hi estava gens avessada.

Davant el focus pandèmic que està colpejant els interns del centre, la direcció del SAAS i del ministeri haurien optat per situar al capdavant del Cedre una persona de la seva estreta confiança i que entre el personal no aixequi la crispació que estava generant des de feia mesos Escrig, que ja va sortir de l’hospital amb un qüestionament força elevat. De confirmar-se la destitució anunciada al personal -com a mínim a una part d’ell- caldrà veure la destinació de la fins ara coordinadora del centre sociosanitari.

Comentaris (3)

Trending