El paviment del centre històric d'Andorra la Vella es reformarà després de 30 anys

El projecte d'embelliment que s'inicia aquesta setmana consisteix a substituir per granit el paviment de pedra de riu i es preveu que estigui finalitzat abans que comenci l'estiu

-
-
El conseller de Serveis Públics i Circulació, Miquel Canturri, ha explicat aquest dimarts al matí el projecte d'embelliment del centre històric d'Andorra la Vella. Aquesta setmana s'iniciaran les obres al barri antic que s'allargaran dos mesos en una superfície de gairebé 900 metres quadrats i un cost estimat de 150.000 euros. Els treballs consisteixen a substituir per granit el paviment de pedra de riu.
 

Les actuals rajoles que hi ha al barri antic es van col·locar a mitjans dels anys 80, per tant, fa més de trenta anys que no es canvien i amb els treballs que es faran es pavimentarà la zona amb un granit similar al del Cap del carrer. A més, un cop finalitzats, el nou paviment de lloses de granit conviurà amb la pedra col·locada al carrer de la Vall i a l'antic Carrer Major, que es manté per la singularitat que representa al centre històric. De manera que hi haurà zones en les quals hi haurà els dos tipus de paviment.

L'objectiu d'aquestes obres és uniformitzar l'aspecte del centre històric i "posar-lo en valor". En aquest sentit, Miquel Canturri, ha informat que ben aviat es licitarà el concurs per embellir el barri del Puial, on un cop després de les obres al barri antic, s'iniciarà la substitució també del paviment. El Comú d'Andorra la Vella té la intenció de finalitzar la totalitat dels treballs abans que comenci l'estiu.

Etiquetes

Comentaris

Trending