El MoraBanc s'acosta una mica més a la Copa en derrotar l'Herbalife (84-77)

Comentaris

El MoraBanc s\'acosta una mica més a la Copa en derrotar l\'Herbalife (84-77)
El MoraBanc s\'acosta una mica més a la Copa en derrotar l\'Herbalife (84-77)

Encara que no és la batalla més important del MoraBanc Andorra, el triomf d'aquest diumenge davant l'Herbalife Gran Canària l'acosta una mica més a la disputa de la Copa del Rei. Els andorrans han hagut de patir i, com era de preveure, en un partit molt igualat, amb pròrroga inclosa, finalment la victòria s'ha quedat a casa. El conjunt que entrena Joan Peñarroya ha manat pràcticament sempre en el marcador. Ha arribat a disposar d'onze punts de marge i a David Navarro li ha sortit de dins el llançament que hauria evitat el temps extra. En aquest període suplementari, però, els andorrans han estat superiors als canaris. Les defenses han estat molt intenses. De fet, han marcat el ritme del partit. Quan els uns o els altres han estat més encertats al darrere, o han obert forat en el cas de l'Andorra o s'han acostat i fins i tot situat lleugerament al davant, en el cas de l'equip que prepara el veterà Aíto García Reneses. 

El MoraBanc ha tornat a fer un joc força coral. Amb diversos homes agafant responsabilitat en moments diferents del partit. Shermadini, Stojanovski, Bogdanovic i Navarro han estat els més destacats. També de cara a cistella. Però Schreiner ha aportat molts bons minuts des de la direcció de joc (i més encara davant el fet que Sada, encara amb molèsties, no ha jugat ni un sol minut) o Clark també ha aconseguit parar molt bé els pivots rivals durant els minuts que ha estat sobre el parquet. Però el Gran Canària era un os dur de rossegar. Pangos, Newley, Báez i companyia han venut la seva pell molt cara. I no ha estat fins als darrers compassos de la pròrroga quan davant la impotència per poder remuntar han acabat esbufegant.

84.-MORABANC ANDORRA: Schreiner 5, Navarro 14, Beto 8, Bogdanovic 13, Shermadini 17 -cinc inicial-, Stojanovski 15, Clark 4, Jones 6 i Pino 2.

77.-HERBALIFE GRAN CANÀRIA: Pangos 11, Salin 5, Newley 8, Báez 14, Galdikas -cinc inicial-, Omic 7, Oliver 10, Aguilar 7, Paulí, Seeley 5, Savané 6 i Rabaseda 4.

Àrbitres: Cortés, Araña i Zamorano.

Parcials: 19-17; 18-15; 16-18; 21-24; 10-3

Comentaris

Trending