El MoraBanc assegura que els problemes amb la il·luminació afectaven les televisions

Comentaris

El BC MoraBanc Andorra assegura que els treballs que s'estan fent al pavelló de Govern en relació als focus d'il·luminació responen a unes deficiències que afectaven o podien afectar les retransmissions televisives, ja que una zona de la pista, al cantó esquerra mirant tal com s'entra, quedava excessivament fosca. El club manté que els canvis que s'han sol·licitat en l'equipament lumínic no tenen res a veure amb una possible afectació en el rendiment esportiu dels jugadors. Els problemes amb la il·luminació ja fa dies que s'havien detectat però no ha estat fins ara que s'han adoptat les mesures necessàries per part de l'empresa que va col·locar fa un parell d'estius els focus. La visita de l'Unicaja de Màlaga es preveu que sigui televisada. Enguany, les retransmissions, que van a càrrec de Movistar, s'ofereixen en alta definició, amb la qual cosa, si habitualment la llum és molt important en televisió, ara encara ho és més.

Durant uns dies, i després de sol·licitar-ho diverses vegades des del club, s'han fet medicions per saber el motiu pel qual en una zona concreta la il·luminació era deficient. Finalment es va arribar a la conclusió que els grans aparells calefactors que hi ha ubicats a diversos llocs del poliesportiu condicionarien alguns focus que, al seu torn, generarien unes ombres que impedirien que determinades zones del parquet no estiguessin prou ben il·luminades. Almenys durant la jornada de dimarts, els jugadors i tècnics van dur a terme la seva activitat preparatòria al poliesportiu Joan Alay. Mentrestant, al pavelló del Molt Il·lustre Govern des d’una gran bastida que muntada al bell mig del recinte i allí on ha calgut s’estaven fent les modificacions oportunes per resoldre la problemàtica lumínica.

El club, immers en plena competició de la Lliga Endesa, ha assegurat que la intervenció que s'està fent no té res a veure amb queixes dels jugadors. Altres fonts haurien assegurat que els components de l'equip haurien mostrat les seves queixes perquè la manca de llum els dificultava la visió a l'hora de llançar. Sigui com vulgui, per aquest diumenge al migdia la incidència ja hauria d'estar resolta. Després de perdre a Fuenlabrada, el MoraBanc rep aquest diumenge l'FC Barcelona. El tècnic egarenc, Joan Peñarroya, té el dubte del base Víctor Sada, que no està clar que s'hagi refet de la torçada al turmell que es va fer diumenge passat en el quart partit de la temporada. L'Andorra, que ha perdut els dos partits que ha jugat fins ara al pavelló del Govern, sols ha guanyat l'enfrontament que va jugar a Tenerife.

 

Comentaris

Trending