El MoraBanc Andorra podria acabar la lliga ‘confinat’ a les Canàries

L’ACB vol salvar el contracte televisiu amb Movistar amb un fase final del campionat que es faria de manera concentrada en un sol lloc

-
-
El MoraBanc podria acabar jugant el final de temporada a les Canàries. L’Associació de Clubs de Bàsquet (ACB) analitzarà dilluns que ve la continuïtat del campionat amb la voluntat de salvar el contracte televisió amb Movistar. Està clar que si es reprèn la lliga, de públic no n’hi haurà. El format que més punts té seria ‘confinar’ els setze equips millor situats abans no es va haver d’interrompre el campionat a les Illes Canàries i allí jugar-hi de manera concentrada.

El format que s’empraria s’ha d’acabar de definir. Però el que és clar, segons que avança aquest dilluns ‘El Mundo Deportivo’, és que l’ACB es resisteix a haver d’acabar la lliga abans d’hora. Dóna per fet que es perdran els taquillatges als pavellons. Però no vol deixar perdre l’aportació de Movistar, que retransmetia tots els partits que es fessin a les Canàries, que és la comunitat autònoma espanyola on la incidència del coronavirus és més baixa.

S’ha de veure si es faria anar els setze equips a les Canàries -quedarien fora Movistar Estudiantes i Fuenlabrada, que tot i això no perdrien la categoria- uns setmanes abans de l’inici del format final de la competició per entrenar-se. Allí els jugadors serien sotmesos a les proves i els seguiments mèdics pertinents. Cal veure també si la competició es jugaria a Las Palmas o a Tenerife. En tot cas, no seria a les dues illes perquè es volen evitar al màxim els vols i els moviments.

Etiquetes

Comentaris

Trending