El MoraBanc acaba el seu pas per l’Eurocup amb una derrota a Bursa (97-94)

Una gran segona part no ha evitat als d’Ibon Navarro caure contra el Tofas, liderat per Devin Williams

Nacho Llovet llança a cistella envoltat de rivals.
El MoraBanc Andorra ha tancat la seva participació a l’Eurocup amb una derrota a Bursa. El conjunt turc ha estat molt superior durant la primera meitat, però als segons vint minuts, els homes d’Ibon Navarro han fet un excel·lent treball, molt coral, i a punt han estat de poder forçar la pròrroga. El triple final, però, no ha entrat i el 97-94 que lluïa el marcador en sonar el clàxon ha acabat deixant el triomf del bàndol del Tofas.

El conjunt que entrena Orhun Ene ha estat força superior durant els primers vint minuts. Devin Williams, tot i estar molts minuts a la banqueta, ha acabat sent el millor del seu equip i també del partit amb diferència. El MoraBanc, que tot i un més que notable encert en els llançaments de dos ha errat fins a set tirs lliures, ha disposat de quatre homes que han superat els deu punts anotats: Dejan Todorovic (14), Bandja Sy (12), David Jelinek (14) i Dejan Musli (13).