El Govern torna Enric Tarrado a la diplomàcia

L’executiu encomana a l’excandidat de DA a la capital les ambaixades d’Eslovàquia i Hongria

-
-
Enric Tarrado tornarà a ser ambaixador. L’empresari i polític de llarga trajectòria encapçalarà les legacions diplomàtiques andorranes a Bratislava i Budapest. Qui va ser candidat de DA a la territorial d’Andorra la Vella en les passades eleccions generals tornarà a rodar per Europa. És un més dels ambaixadors no residents que el Govern ha nomenat les darreres setmanes.

La designació de Tarrado com a ambaixador a Hongria i Eslovàquia la publica aquest dimecres el BOPA i té efectes immediats. El polític conservador, conseller general en diferents ocasions sota el paraigua de formacions de centre-dreta, ja era ambaixador la legislatura passada. Justament, va renunciar a les legacions de Mònaco, Suïssa o Liechtenstein entre altres per poder concórrer als comicis. Havia de ser el baluard demòcrata a la capital i el valor segur de Virtus Unita, la plataforma crítica amb tot des de la dreta que aviat va acabar confluint amb DA i des dels comicis mai més no ha alçat el cap.

Tarrado no va aconseguir l’escó que perseguia juntament amb Marc Pons. El segon de la llista ja fa dies que és secretari d’Estat. D’Igualtat i Participació. L’empresari torna ara a l’arena diplomàtica. Com també hi són Gil Rossell, nomenat les darreres setmanes per encapçalar les ambaixades no residents de Suècia o Finlàndia, o Carles Jordana, de qui se sabia de fa temps que s’encarregaria de les legacions del Regne Unit i Irlanda però tot just ara ha estat oficialment designat.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending