El Govern tira de cares conegudes per demanar aportacions al fons solidari

Albert Llovera, Irineu Esteve o Carles Flinch, entre altres, protagonitzen un vídeo per reclamar que la societat faci més donacions per la lluita contra el coronavirus

Irineu Esteve, en un moment del vídeo.
Irineu Esteve, en un moment del vídeo.

No es pot dir que la campanya de recaptació de fons engegada per Govern via els comptes bancaris i també els SMSs al número 828 estigui anant malament. Al contrari, les xifres, en pocs dies, són positives. Ara bé, l’executiu és conscient que contra el coronavirus qualsevol quantitat serà poc i, per tant, vol ser ambiciós. Per incrementar encara més les aportacions ha volgut demanar el suport de cares conegudes en diferents àmbits de la societat andorrana, que han participat en un petit vídeo que ja corre per les xarxes socials i que també s'emet per Andorra Televisió.

El vídeo, sota l’etiqueta #josumoperAndorra, aplega diverses cares conegudes de la societat per reclamar que la gent faci aportacions a la campanya. Es demana “per la compra de material sanitari”, “per l’ajuda als col·lectius més vulnerables” i “pel voluntariat”.

En el vídeo hi participen el cuiner Carles Flinch o el periodista de Ràdio Nacional d’Andorra Àlex Lliteras. El món de l’esport també està representant amb el jugador del MoraBanc Andorra, Moussa Diagné, l’esquiador Irineu Esteve o el pilot de ral·lis Albert Llovera, entre altres. Tots ells en un missatge conjunt per intentar despertar, encara més, la solidaritat de la societat andorrana en la lluita contra el coronavirus.

Cal recordar que, amb les dades facilitades aquest diumenge al vespre des del Govern, els cinc comptes obert per recollir aportacions havien aplegat ja 112.000 euros. La xifra encara ha crescut més aquest dilluns, entre altres, gràcies a la donació de 10.000 euros del MoraBanc Andorra. També s’havien recollit més de 29.000 euros via els SMSs al número 828.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending