El Govern precinta les parades de bus anul·lades per evitar malentesos

Alguns usuaris encara hi esperaven el transport públic tot i un cartell que advertia del canvi

-
-
El Govern ha precintat les parades de bus anul·lades des del passat mes de novembre quan es va decidir fer alguns canvis que afectaven el Bus Exprés. Entre elles hi ha les parades de la rotonda de la Comella i de la de Govern que es van unificar en el mateix lloc on s'aturen les altres línies, al davant de l'Estació Nacional d'Autobusos.

Les cintes que precinten les parades són del COEX i serveixen per evitar els malentesos que han tingut lloc des de fa dos mesos. Alguns usuaris encara esperaven el clípol en els mateixos indrets i s'enfadaven quan el vehicle no s'aturava.

S'hi havia posat un cartell en el vidre de la marquesina advertint del canvi, però, pel que sembla, passada força desaperçebut per la qual cosa s'ha decidit prendre una decisió més dràstica.

El canvi de la parada de la rotonda de la Comella també va servir per suprimir una parada que havia estat escenari de diversos accidents. Els autobusos que anaven de Sant Julià de Lòria en sentit Escaldes-Engordany efectuaven allà la parada pels passatgers que baixaven

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending