El fèretre amb les restes de l’exciclista Nicolas Portal serà traslladat a Tolosa

Qui era el director esportiu de l’equip Ineos rebrà l’últim adéu al Principat fins les 5 d’aquesta tarda a la sala de vetlles de Prat de la Creu

-
-
Fins les 5 de la tarda es pot donar l’últim adéu a l’exciclista francès i fins ara director esportiu de l’equip Ineos Nicolas Portal. Resident des de feia més de dos anys al Principat, Portal va morir dimarts arran d’una aturada cardíaca fulminant que va sofrir al seu domicili de la Massana. Forjador de ciclistes com Chris Froome o Egan Bernal, triomfadors al Tour entre altres proves, la desaparició de Portal ha commocionat el món del ciclisme i més encara de les persones amb qui els darrers anys es relacionava al Principat, entre els quals, és clar, nombrosos esportistes d’elit.

La sala de vetlles d’Andorra la Vella, al carrer Prat de la Creu, acull des de les 2 d’aquesta tarda el fèretre amb les restes de Portal, de 40 anys i que va haver de deixar el ciclisme el 2009 arran de la detecció d’una arítmia coronària que, malauradament, ha estat la base de la dolença que el va dur dimarts a la seva mort. Després de la vetlla i comiat d’aquest dijous a Andorra, el fèretre amb les despulles de l’exciclista serà traslladat a una població propera a Tolosa, on rebrà el comiat final de la seva gent més propera.

Comentaris

Trending