El director general de Vall Banc munta una gestora d'actius a Alemanya amb el suport de JC Flowers

Comentaris

El director general de Vall Banc munta una gestora d\'actius a Alemanya amb el suport de JC Flowers
El director general de Vall Banc munta una gestora d\'actius a Alemanya amb el suport de JC Flowers

El conseller delegat de Vall Banc, el suís Christoph Lieber, ha fundat una nova societat de gestió d’actius adreçada especialment adreçada a empresaris alemanys. Rere la firma, anomenada Lunis Vermögensmanagement, hi ha també JC Flowers. Fonts del sector financer andorrà han mostrat la seva inquietud per la nova aventura empresarial de Lieber i la repercussió que això pot tenir per a la firma que va adquirir el banc pont sorgit de BPA.

Els dos líders de la nova empresa són l’esmentat Lieber i Andreas Brandt. Entre tots dos tenen el 49,9% de la companyia. El 50,1% restant l’ostenta JC Flowers. Lunis Vermögensmanagement té la voluntat de servir tant a clients individuals com a empreses. La nova societat ha iniciat el seu camí amb una vintena de treballadors i amb bases a cinc ciutats alemanyes: Frankfurt, Berlín, Hamburg, Hannover i Munic.

L’empresa, segons ella mateixa, pretén establir-se com una força impulsora en el procés de consolidació de la fragmentació del mercat de gestió de patrimoni alemany, i té plans d’expandir-se a altres països europeus. Segons Lieber, “amb Lunis Vermögensmanagement estem combinant les millors competències de gestió d'actius alemanys, suïssos i internacional. Estem oferint als nostres clients el know-how, que serà de més utilitat per tal d’aconseguir el millor rendiment per als seus objectius d’inversió”.

Abans d'iniciar la seva pròpia empresa, Brandt va ser el principal representant a J. Safra Sarasin a Alemanya, des del 2011 fins a l'abril de 2017. També va treballar a Credit Suisse Deutschland (1998-2011), on va progressar des de cap de la banca privada fins a arribar a la direcció general. Brandt va començar ha inicia la seva pròpia companyia una vegada J. Safra Sarasin va anunciar la seva decisió de tancar la divisió alemanya de la firma.

Mentrestant, Lieber va ser CEO del St.Galler Kantonalbank Deutschland (2009-2016). Abans di durant onze anys va treballar a l’UBS suïssa. Com se sap, des de mitjan de l’any passat, Lieber és el director general de Vall Banc després que aquesta entitat fos adquirida a preu de saldo pel fons voltor americà JC Flowers.

 

Comentaris

Trending