El dipòsit i la gestió del pla de pensions dels funcionaris es torna a adjudicar a Crèdit Andorrà

Comentaris

Com era de preveure, la comissió de seguiment del pla de pensions de la Funció Pública ha tornat a acordar que siguin respectivament, Crèdit Andorrà, i Crèdit Assegurances, les entitats que es assumeixin les funcions de dipositària (custòdia i liquidació) i gestora del pla que ja acumula més de 12 milions d’euros. La nova adjudicació, com aquell qui diu i com ja va avançar l'Altaveu, ha estat fet exprés. De fet, la intenció inicial era prendre l’acord divendres de la setmana passada, però la comissió no es va poder reunir per manca de quòrum.

No va ser fins la setmana passada que es va comunicar formalment que s’acceptava el recurs interposat per BancSabadell contra la primera adjudicació. El recurs s’estimava en part i es retrotreia la decisió en el moment previ a l’obertura de plecs, sense la incorporació de les modificacions que hi va voler incorporar Crèdit Andorrà quan les propostes ja eren sobre la taula. Aquesta era una de les irregularitats que va denunciar BancSabadell, que de ben segur tornarà a sol·licitar la documentació relativa al segon procés d’adjudicació per estudiar-lo de nou, encara que la voluntat no és fer encallar res.

Però el cert és que tots els camins portaven a Roma. O al Crèdit, en aquest cas. Les ofertes de BancSabadell i MoraBanc s’haurien quedat força a prop de la vencedora. Però Crèdit Andorrà i Crèdit Assegurances són les entitats, segons les fonts consultades, que haurien obtingut la puntuació més elevada.

Durant la reunió que s’ha celebrat aquest dimarts a l’edifici administratiu de Govern, la comissió ha acordat sol·licitar a l’executiu, en virtut del que estableix la normativa reguladora de la qüestió, que procedeixi a la nova adjudicació de la contractació de l’entitat gestora i la dipositària del pla de pensions de la funció pública. Aquest pas ja s’havia donat fa uns mesos i, finalment, es va haver de fer enrere atès que la pròpia comissió va estimar parcialment el recurs interposat.

Comentaris

Trending