El detingut per intentar robar la parella va ser enxampat després d’una persecució a peu per Prada Ramon

Es tracta d’un jove de 18 anys que unes hores abans ja havia provocat un aldarull en un pis en el qual va destrossar mobiliari i es va autolesionar 

Un cotxe policial en les immediacions de la seu judicial.
Un cotxe policial en les immediacions de la seu judicial. Altaveu
El detingut per intentar robar l’exparella va ser enxampat per la policia després d’una persecució a peu per diversos carrers de Prada Ramon, a Andorra la Vella. Just abans que una patrulla el fes desprendre’s de la bossa de mà que havia pres a la qui havia estat parella seva fins poques hores abans, li havia provocat una forta estrebada. Era el segon incident que protagonitzava el jove, de 18 anys, en poques hores. De fet, la policia va haver d’intervenir en els dos casos.

La primera intervenció va ser poc després de la matinada de divendres a dissabte. A 3/4 d’1 de la matinada la policia es va haver de presentar a un domicili de la capital per una alteració d’ordre públic en un domicili particular. Sobre lloc la patrulla interventora observa que s’han causat uns danys materials de mobiliari del domicili (inicialment no es pot determinar el valor dels objectes) , i que presumiblement es tractaria d’una desavinença de parella.

Després de ser atès a l’hospital i reubicat en una pensió pels serveis socials, una vegada es va despertar l’arrestat va anar a esperar l’excompanya

Com que el jove presumptament agressor es va autolesionar, se’l va haver de portar a l’hospital en primer lloc. Una vegada rebudes les atencions pertinents, es van activar els serveis socials i li van buscar un allotjament provisional. Una pensió que normalment acull persones amb problemes o derivats des d’Afers Socials. Quan el jove es va despertar, però, ja l’endemà, la situació va tornar a desmadrar-se. 

El noi va anar a esperar la seva exparella allà on sabia que la podia trobar, i quan va aparèixer la noia li va fer una estrebada per prendre-li la bossa de mà perquè tal i com ja va avançar l’Altaveu, pensava que hi duia uns diners. Era poc abans de les 4 de la tarda de dissabte quan la víctima va contactar amb la policia. Una patrulla que era a la zona, just després que el jove hagués remenat la bossa i no hi trobés el que esperava, va controlar el noi.

Però va deixar anar la bossa de mà i va començar a córrer. Tot això per la zona de Prada Ramon. La primera patrulla de suport més una segona que es va afegir per intentar resoldre la situació van iniciar una persecució pedestre que va donar com a resultat la detenció del jove. Aquesta és una de les cinc detencions hagudes durant la setmana passada i que la policia ha comunicat formalment avui.

Altres detencions

De les altres quatre, i a banda d’una alcoholèmia positiva resultat d’una prova que es va fer arran d’un accident de trànsit amb danys materials, l’Altaveu també se’n va anar fent ressò. Un home que va ser detingut al Pas de la Casa després d’esgrimir un ganivet en una discussió amb la llogatera d'un habitatge i un home (41 anys) i una dona (39 anys) que van ser detinguts dijous i divendres respectivament, a Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella, arran de disputes conjugals en què hi va haver agressions i desacataments a l’autoritat quan els policies van fer acte de presència. Cap dels arrestats la setmana passada ha ingressat al centre penitenciari.

Comentaris (1)

Trending