El detingut pel furt al bar del Roc del Quer és un jove resident amb petits antecedents policials

De 25 anys, l’arrestat, que va agafar diverses ampolles d’alcohol després de trencar un dels vidres de l’establiment dissabte al matí, passarà probablement aquest dimarts a disposició judicial

-
-
La policia té previst passar a disposició judicial aquest dimarts el jove arrestat ahir a la nit com a sospitós d’haver estat l’autor d’un furt amb força que hi va haver al bar-restaurant del mirador del Roc del Quer, a Canillo. Es tracta d’un resident de 25 anys que té alguns petits antecedents policials per actes de poca rellevància i que dissabte al matí, quan hauria comès els fets pels quals ara ha estat detingut, hauria protagonitzat “un error” enmig d’una certa desesperació per l’excepcional situació que s’està vivint a causa de la crisi del coronavirus.

El jove hauria trencat un dels vidres de l’establiment que hi ha a tocar del celebrat mirador canillenc i hauria accedit al seu interior, d’on únicament va agafar diverses ampolles de begudes alcohòliques. Les fonts consultades no han pogut concretar si s’ha recuperat totalment o parcialment la mercaderia. Els fets, segons que s’ha pogut determinar, van passar dissabte al matí, tot i que no es van descobrir fins diumenge, que va ser quan els responsables de la instal·lació van posar en coneixement de la policia la situació.

La recuperació des les imatges d’una càmera de videovigilància que hi ha a la zona hauria estat decisiva per la resolució del cas. Les imatges van permetre identificar amb força precisió i claredat l’autor del furt, que durant tot el dia d’ahir va ser cercat fins a localitzar-lo a darrera hora de la tarda. Les fonts consultades han descartat finalment que tingui cap relació amb l’alerta que es va donar també diumenge al matí sobre l’accés il·legítim que suposadament hi va haver la matinada dominical en un xalet que s’està reformant a Anyós.

Comentaris (1)

Trending