El consolat francès tornarà a obrir el mes de febrer

Es va tancar el 2017 i Macron va anunciar la seva reobertura durant la seva visita a Andorra

-
-
El consolat francès tornarà a obrir les seves portes el pròxim 1 de febrer. A partir d'aquella data, els residents francesos podran fer tots els tràmits administratius. El consolat va tancar l'agost del 2017 i això obligava a desplaçar-se al consolat de Barcelona per dur a terme totes les gestions. El copríncep Emmanuel Macron va anunciar la reobertura durant la seva visita a Andorra el passat mes de setembre.

A partir del mes de febrer i amb cita prèvia, els 2.500 francesos residents a Andorra podran dur a terme els seus tràmits d’establiment o renovació dels seus documents d’identitat i de viatge al consolat que està situat d'Andorra la Vella, al carrer de les Canals.

La pàgina web de la representació diplomàtica( www.ad.ambafrance.org) s’actualitzarà durant el mes de gener per proporcionar  les informacions necessàries per a la realització de diversos tràmits (registre consular en línia i documents que s’han de proporcionar) i permetrà accés a la sol·licitud de cites. Hi ha diverses gestions que es poden efectuar en línia com ara el registre consular.

 

 

 

Comentaris (2)

Trending