El cònsol de Sant Julià proposa quatre dels actuals consellers per la seva llista electoral

Visa, Vidal, Gómez i Donsión podrien formar part de la candidatura de Vila

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila amb el conseller de Cultura, Josep Lluís Donsión
El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila amb el conseller de Cultura, Josep Lluís Donsión
El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila ja prepara la llista per presentar-se a la reelecció al mateix temps que multiplica els contactes i les reunions que saber amb quins suports compta. El termini de presentació de candidatures acaba el proper dia 28 i a la parròquia laurediana hi podria haver tres candidatures.

Vila vol envoltar-se del nucli dur de l'actual majoria comunal per poder-se presentar a la reelecció en les eleccions del proper 15 de desembre. Aixi, vol comptar amb els consellers Joan Visa, Joan Vidal, Joan Gómez i Josep Lluís Donsión i no en formarien part l'actual cònsol menor, Julià Call i Paqui Barbero, Meri Teruel i Pere Pràxedes. Visa i Vidal són els actuals tercer i quart en la composició del consell del comú.

El primer és conseller major i s'ocupa dels serveis públics i el segon és el conseller menor i s'ocupa d'obres públiques i d'urbanisme. Goméz, per la seva part, és el conseller de finances i Donsión, de cultura. Va entrar al comú en substitució de Josep Roig que es va presentar a candidat a cap de Govern amb Progressistes-SDP a les eleccions legislatives del passat 7 d'abril.

La voluntat de Vila de participar en les properes comunals pot obrir la via a una candidatura d'independents amb representants del PS, Desperta Laurèdia i Demòcrates. Terceravia-Unió Laurediana, per la seva banda, es presentarà amb la voluntat de recuperar un comú que va perdre fa quatre anys.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending