El consell d'administració de Camprabassa debatrà el canvi de direcció a Naturlandia

L'oposició hi estarà representada després de vuit anys amb Cerni Cairat

L'equip comunal de Sant Julià de Lòria amb els manadors i deseners.
L'equip comunal de Sant Julià de Lòria amb els manadors i deseners.
El canvi de direcció a Naturlandia s'inclou en l'ordre del dia de la primera reunió del consell d'administració de Camprabassa, la societat que gestiona el parc. Així ho ha anunciat el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral durant la sessió de comú d'aquest dijous. L'oposició, amb Cerni Cairat, forma part del consell d'administració de la societat després de vuit anys d'absència amb els consolats de Montserrat Gil i Josep Miquel Vila.

Majoral ha explicat que l'entrada de l'oposició a Camprabassa confirma el que ja va dir el 28 de desembre en el sentit que estenia la mà a Desperta Laurèdia. A més d'aquest consell d'administració també figuren en els de les altres societats, una cosa que ja succeïa en els anteriors equips comunals.La bona sintonia també ha quedat palesa en els nomenaments de manadors i de deseners on hi ha representants de tots el ventall polític lauredià i fins i tot la d'un candidat que havia d'anar en la llista frustrada de Josep Miquel Vila.

Cerni Cairat, de Desperta Laurèdia ha dit que "hem acordat amb la majoria formar part d'aquests consells d'administració i això és un pas cap a la bona entesa i al treball conjunt entre majoria i minoria. En el cas dels manadors i dels deseners demostra que hi ha pluralitat en aquest comú i treballem perquè sigui així". Cairat ha mostrat la seva satisfacció per la línia de treball de la majoria. "La voluntat d'informar ja és un gran pas endavant. Treballarem conjuntament amb la voluntat de tirar endavant la parròquia".

El cònsol major, Josep Majoral ha explicat que la presència de l'oposició als consells d'administració "és la confirmació que volem treballar conjuntament estenen la mà als membres de la minoria per treballar conjuntament. L'objectiu és que tots plegats puguem treballar pel bé de la parròquia. Naturlandia és un dels problemes més grans que tenim a la parròquia. Volem anar tots junts en aquells temes fonamentals".

Durant la sessió de comú d'aquest dijous han jurat els seus càrrecs la interventora general Montserrat Neras i la secretària general, Judith Albós.

 

 

Comentaris (1)

Trending