El conductor implicat en un accident es presenta davant la policia i queda lliure sense càrrecs

L’home assegura que no va ser conscient d’haver colpejat el motorista i accepta signar una declaració amistosa del sinistre perquè l’assegurança es faci càrrec de la indemnització

El cotxe fugat ha pogut ser identificat gràcies als testimonis.
El cotxe fugat ha pogut ser identificat gràcies als testimonis.

El conductor implicat en un accident aquest dissabte a la tarda a la carretera general 2 amb un motorista ferit es va presentar davant la policia, que el buscava perquè després del xoc no es va quedar a auxiliar la víctima, un noi de 17 anys. Davant els agents, l’home va assegurar que no s’havia adonat de res i va acceptar signar una declaració amistosa del sinistre. Després va marxar amb llibertat, ja que finalment no s’ha presentat cap càrrec.

Els fets van tenir lloc poc després de les quatre de la tarda a la carretera general 2, poc després del límit parroquial entre Encamp i Escaldes-Engordany, quan tots dos vehicles, un jeep amb matrícula espanyola i la motocicleta, circulaven en direcció a la capital. A conseqüència del fregament entre tots dos, el conductor del segon vehicle va caure a terra. En lloc d’atendre la víctima, el jeep va marxar, no sense que abans testimonis del sinistre poguessin agafar les dades.

Amb aquesta informació, la policia no va trigar a localitzar el turisme. Es trobava, de fet, estacionat a l’aparcament del Parc Central, a Andorra la Vella. El vehicle va ser immobilitzat amb un cep a l’espera que el seu propietari es presentés a demanar explicacions. Així ho va fer cap a quarts de vuit del vespre i, davant la policia, va explicar que no va ser conscient del xoc i que per això havia marxat. També va acceptar signar una declaració amistosa d’accident perquè la seva asseguradora es fes càrrec de les indemnitzacions que fossin pertinents. Com que les ferides del motorista no eren importants –tot just contusions, especialment al braç-, des de la policia es va deixar marxar l’home sense cap càrrec.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending