El comú d'Encamp i Govern promouen un concurs per fomentar la lectura d’autors andorrans

Consistirà a endevinar els títols de 21 llibres mitjançant jeroglífics d’emoticones

-
-
El servei de biblioteques del comú d’Encamp i l'àrea de Llengua Catalana del Govern han organitzat una acció de dinamització i de foment de la lectura que consisteix en un concurs, a través d’Instagram, en el qual s’hauran d’endevinar títols de llibres d'autors andorrans. El concurs durarà una setmana, des del dijous 7 de maig fins al dimecres dia 13.

Cada dia es penjaran a les històries d'Instagram del comú tres seqüències d’emoticones que amagaran el títol de tres obres literàries andorranes. La publicació dels tres jeroglífics diaris es farà a les 12 del migdia i els participants tindran temps fins l'endemà a les 11 hores per descobrir els tres títols.

 El premi diari consisteix en un lot de tres llibres d’autors andorrans i en una entrada per a un museu del país. El servei de biblioteques d’Encamp es posarà en contacte amb els guanyadors a través d’Instagram. Per a més informació us podeu adreçar per correu electrònic a les biblioteques comunals, biblioteca@encamp.ad o bibliotecapas@encamp.ad

Comentaris

Trending