El comú d'Encamp acomiada un agent de circulació que es va presentar a treballar sota un evident estat d'embriaguesa

Comentaris

El comú d\'Encamp acomiada un agent de circulació que es va presentar a treballar sota un evident estat d\'embriaguesa
El comú d\'Encamp acomiada un agent de circulació que es va presentar a treballar sota un evident estat d\'embriaguesa

El comú d’Encamp ha acomiadat un agent de circulació a conseqüència d’haver-se presentat amb un notable i perceptible estat d’embriaguesa al servei amb la intenció d’iniciar una jornada laboral. Els fets van succeir el primer de gener però la decisió i execució formal de l’acomiadament és molt més recent i ha transcendit tot just ara. Les fonts consultades, però, no han pogut concretar quan es va formalitzar la baixa de l’agent, que les fonts no han descartat la possibilitat que pugui recórrer contra la decisió. Se’l fa fora en considerar que els fets que va protagonitzar són constitutius d’una falta disciplinària molt greu.

L’estat d’embriaguesa de l’urbà, que ja feia un temps important que prestava servei al comú d’Encamp, seria més que evident. De fet, segons les fonts, els responsables de la corporació encampadana ja feien un seguiment acurat en relació al comportament i l’actitud de l’esmentat agent, sobre el qual ja hi havia dubtes i nombroses queixes. Les fonts consultades han assegurat que en alguna ocasió s’hauria ‘descobert’ l’urbà consumint alcohol tot estant de servei. Altres vegades no hauria mostrat l’actitud més decorosa per a un agent de l’autoritat com són ara els components del servei de circulació però com que no estava en jornada laboral no es va actuar.

Sobre els fets protagonitzats el primer dia de gener, segons les fonts, no hi hauria cap mena de dubte ni discussió i malgrat que no hi hauria una prova formal d’alcoholèmia amb resultat positiu (aquestes proves sols les pot dur a terme la policia i en aquesta ocasió no hi hauria intervenció oficial del cos d’ordre), sí que hi hauria constatacions formals que no deixarien lloc a dubtes.

Comentaris

Trending