El comú de Sant Julià licita les obres per sanejar el talús de la pleta d'Aixirivall

Hi ha petites esllavissades permanents i els veïns demanen que la corporació assumeixi la titularitat d'un vial inicialment privat

-
-
El BOPA publica aquest dimecres l'edicte de convocatòria del concurs per la protecció i estabilització d’un talús a la zona del Bedràs, a la carretera que va a la urbanització popularment coneguda com la Pleta d’Aixirivall. Hi ha esllavissades permanents i la situació s'agreuja quan plou.

El termini de presentació d'ofertes de l'obra acaba el 2 d'octubre i el concurs és nacional. La convocatòria arriba després de les queixes dels veïns perquè se sanegés un talús d'on cauen rocs. La carretera és privada però la comunitat de propietaris té instada a la Batllia una demanda per tal que el comú lauredià assumeixi la titularitat del vial que condueix als habitatges.

La resolució, que es pot conèixer en les setmanes vinents, crearà tot un precedent, ja que hi ha altres urbanitzacions de Sant Julià de Lòria amb els mateixos problemes com ara la treta de neu o la recollida d'escombraries.

Pel comú, però, el vial és privat tret que la Batllia no digui el contrari. La parròquia compta amb una cinquantena d'urbanitzacions. Algunes no tenen tots els serveis i en altres hi ha carrers sense asfaltar.

 

 

 

Comentaris

Trending