El comú de Sant Julià de Lòria posa un conseller a plena dedicació

Rossend Duró és el responsable de manteniment, medi ambient i sostenibilitat

Els consellers Sònia Carrillo i Rossend Duro durant el passat Carnaval a Sant Julià de Lòria.
Els consellers Sònia Carrillo i Rossend Duro durant el passat Carnaval a Sant Julià de Lòria.
El comú de Sant Julià de Lòria compta amb un conseller a plena dedicació. És Rossend Duró que s'ocupa de manteniment, medi ambient i sostenibilitat. La decisió correspon al desig de l'actual majoria comunal de potenciar la neteja a la parròquia, que va ser un dels punts més destacats de la campanya electoral de Terceravia-Unió Laurediana-Independents.

Rossend Duró repeteix com a conseller perquè ja va formar part de l'anterior comú, tot i que en aquella etapa estava a l'oposició. La dedicació a ple temps li permetrà dirigir un departament amb molt personal i amb molta feina.

Tenir els carrers nets ha estat el primer objectiu de la majoria. Així ja s'han arreglat els contenidors soterrats i es neteja les voreres amb un sistema d'alta pressió. També s'han dut a terme els treballs de col·locació dels fanals amb sistema LED que il·luminen un tram de la carretera general 1 a l'alçada del cementiri vell i fins el començament de l'avinguda Verge de Canòlich.

Durant les darreres legislatures sempre hi ha hagut consellers a plena dedicació. En la darrera amb Laurèdia en Comú va ser Joan Visa perquè va ser l'encarregat dels treballs del cadastre. En el mandat de Montserrat Gil van ser l'actual conseller general, Oliver Alís i l'actual secretari d'Estat d'Interior, Joan León que s'encarregava dels recursos humans.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending