El comú de Sant Julià contractarà un cap de recursos humans amb perfil tècnic

Els darrers anys la tasca havia anat a càrrec de consellers o de la secretària general

-
-
El comú de Sant Julià de Lòria contractarà un cap de recursos humans de perfil tècnic. L'edicte surt publicat aquest dimecres al BOPA. Els candidats han d'estar en possessió d’una titulació d’Ensenyament Superior, de com a mínim, nivell 4 del MATES en les especialitats de Relacions laborals, Dret, Psicologia o similar.

 

La incorporació suposarà que la secretària general del comú, Judith Albós deixi d'ocupar-se de la gestió dels recursos humans, una tasca que anteriorment havia estat responsabilitat de consellers. Així, durant el comú encapçalat per Josep Pintat la gestió va anar a càrrec de la consellera de Socials i Participació Ciutadana, Beatriz Lorenzo. Posteriorment en l'etapa de Montserrat Gil, l'encarregat va ser l'aleshores conseller comunal i actual secretari d'Estat Joan Antoni León.

El termini per presentar la candidatura acaba el 13 de març. La creació de la plaça ja va ser anunciada pel cònsol major, Josep Majoral durant la passada campanya electoral del mes de desembre. L'escollit, segons Majoral tindrà una tasca ben definida que serà "aconseguir que el treballador se senti a gust, ja que és la imatge del comú i la ciutadania s'hi ha de sentir reflectida".

Etiquetes

Comentaris

Trending