El comú de la Massana rescata de l'ostracisme al que l'havia sumit el Govern l'excap de l'àrea de Mobilitat

Comentaris

El comú de la Massana rescata de l\'ostracisme al que l\'havia sumit el Govern l\'excap de l\'àrea de Mobilitat
El comú de la Massana rescata de l\'ostracisme al que l\'havia sumit el Govern l\'excap de l\'àrea de Mobilitat

Durant una bona temporada va ser l’home que advertia de possibles retencions viàries o informava de quants vehicles havien entrat o sortit del Principat en un cap de setmana especialment complicat pel motiu que fos. De cop i volta, però, qui va ser el cap de l’àrea de Mobilitat de Govern, Jaume Castells, va desaparèixer del mapa. Ara, el comú de la Massana l’ha rescatat de l’ostracisme al qual semblava condemnat des de fa un temps. Diferències internes més alguns pronunciaments que no convenien als dirigents taronges l’haurien portat a la marginalitat. Ara és el nou responsable de Via Pública de la corporació liderada per David Baró.

Castells va ser durant molts anys la mà dreta de David Palmitjavila al capdavant del departament de Mobilitat i gestió del trànsit del Govern. Quan el canillenc va fer el salt al comú de la seva parròquia -des del 2 de gener del 2012, arran de les eleccions comunals del desembre del 2011 és el cònsol menor de Canillo-, Castells va quedar al capdavant del departament. Amb totes les de la llei. A poc a poc, però, l’executiu que llavors havia agafat el comandament del país va anar col·locant les seves peces. I, segons fonts properes a l’àrea en qüestió, no haurien casat del tot amb Castells, algunes decisions o informes del qual tampoc no van agradar els comandaments polítics governamentals, que el van anar arraconant.

Finalment, el tècnic en mobilitat s’ha acollit a una excedència i s’ha incorporat en un càrrec de relació especial al comú de la Massana. La seva vinculació professional amb la corporació massanenc està lligada al mandat de l’actual consolat. Per tant, fins al 2019. Jaume Castells, massanenc, substitueix des d’aquest gener Eduard Ribó, que va deixar vacant el seu lloc per poder-se dedicar en cos i ànima en un projecte professional personal. A Castells se’l considera una persona idònia per poder-se fer càrrec de la direcció del departament de Via Pública a la Massana, que coordina des del servei de circulació a molts d’altres aspectes que influeixen tant en la circulació interna de la parròquia i altres aspectes que transcorren pels carrers de la mateixa.

Comentaris

Trending