El comú de Canillo estudiarà si engega accions legals contra Viladomat per la ‘guerra dels cons’

(AMB VÍDEO) L’actuació del conseller delegat de Saetde més la queixa de la cònsol d’Encamp en el marc de la Taula de Mobilitat han fet que la senyalització al Tarter s’hagi modificat

-
-
L’actuació del conseller delegat de Saetde, Joan Viladomat, retraient divendres al matí sobre el terreny la col·locació al seu parer mal intencionada de fileres de cons a l’altura de l’aparcament del Tarter, i la queixa de la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, en el marc de la Taula de Mobilitat han fet que els dos darrers dies s’hagi modificat la senyalització que es posa a la CG-2 i que ara sigui molt més clara. Amb tot, però, el comú de Canillo podria estudiar emprendre accions legals contra Viladomat per la comissió d’algunes infraccions durant l’actuació de divendres.

Fonts coneixedores del cas han assegurat que el servei de circulació canillenc ha elaborat (o estaria acabant de perfilar-lo) un detallat informe en què s’exposa la situació viscuda divendres al matí amb Viladomat, quan per iniciativa pròpia i ell personalment hauria apartat de manera brusca els cons i hauria obstaculitzat amb el seu vehicle (vegeu vídeo) el carril aparentment habilitat per accedir al pàrquing del Tarter. L’informe, segons les fonts, recolliria essencialment una cronologia dels fets que haurien viscut un parell d’agents que estaven situats a l’altura del lloc ‘conflictiu’. 

Serà la corporació canillenca, amb Francesc Camp i Marc Casal al capdavant, qui haurà de decidir què fa, tenint en compte, d’una banda, si hi ha alguna infracció reprovable a denunciar i, de l’altra, les repercussions que podria tenir en la relació entre Saetde i Ensisa, que ja no és bona. De fet, l’afer de la gestió del trànsit al Tarter no seria l’únic retret que la gestora de les pistes del Pas de la Casa i Grau Roig faria a l’empresa controlada pel comú de Canillo.

Sia com vulgui, i arran de l’incident de divendres, i aparentment també del debat que hi hauria hagut a la Taula de Mobilitat, la senyalització amb cons s’hauria modificat parcialment i ara la confusió que podia arribar a crear en altres moments ja no és tal, podent circular amb certa fluïdesa si es pretén continuar recte en sentit Soldeu i Grau Roig o, en el cas d’optar per voler accedir a l’aparcament del Tarter, col·locar-se ja des de gairebé a l’altura de la rotonda de Ransol al carril dret.

 

Comentaris (9)

Trending