El Col·legi dels Pirineus incorpora la llengua francesa al seu pla acadèmic

Comentaris

El Col·legi dels Pirineus incorpora la llengua francesa al seu pla acadèmic
El Col·legi dels Pirineus incorpora la llengua francesa al seu pla acadèmic

El Col·legi del Pirineu impartirà llengua francesa d'una manera intensiva en les etapes d'educació infantil i primària i, progressivament, a educació secundària i batxillerat a partir del proper curs. La incorporació del francès al pla acadèmic del centre és possible gràcies al suport del grup Hattemer de París. S’atendrà d’una manera personalitzada les necessitats de cada alumne, i s’aconseguirà així una formació quadrilingüe (català, castellà, anglès i francès).

Des de la seva implantació al Principat d’Andorra, ara ja fa 17 anys, sota el guiatge del seu fundador, el Sr. Gaspar Saludes, el Col·legi del Pirineu ha tingut com a objectiu principal l’educació dels alumnes en valors, idiomes i esport. El col·legi, que ha estat pioner en la incorporació de la llengua anglesa d’una manera intensiva en el seu pla d’estudis, fet amb el qual ha aconseguit que els seus alumnes puguin obtenir titulacions oficials d’anglès, en ser centre examinador oficial de la Cambridge English University i del Trinity College of London, vol continuar oferint als seus alumnes eines per al seu futur.

El centre implantat a l'Aldosa de la Massana té en compte les característiques i necessitats del país, i la importància dels idiomes, que cada dia prenen més força en la formació acadèmica dels alumnes i del mercat laboral. Amb aquest acord, el Col·legi del Pirineu segueix apostant per ser un referent de qualitat en el món de l’ensenyament.

Comentaris

Trending