Vilarrubla explica l’estratègia d’educació ambiental a la trobada pel Medi Ambient a Europa

La ministra s'ha torbat amb l'homòleg de San Marino amb qui ha conpartit la voluntat de promoure una educació digital de qualitat

Vilarrubla en la seva intervenció
Vilarrubla en la seva intervenció

Andorra ha compartit el pla d'educació ambiental amb la resta de països europeus participants en la 9a Conferència Ministerial pel Medi Ambient. En aquest sentit, Vilarrubla ha destacat el projecte d'Escoles Verdes i ha posat en relleu la conscienciació d'infants i joves per la sostenibilitat. A més, la titular d'educació s'ha reunit amb l'homòleg de San Marino per intercanviar experiències en aquest àmbit.

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha exposat l'estratègia d'educació ambiental i els diferents punts que el componen, treballat conjuntament amb els infants i joves, a la 9a Conferència Ministerial pel Medi Ambient a Europa de la Comissió Econòmica de les Nacions Unides per a Europa (UNECE) que se celebra a Xipre.

En la seva exposició, la titular d'educació ha posat èmfasi en el projecte Escoles Verdes, així com la sensibilitat que els alumnes tenen envers el medi ambient i la necessitat de ser sostenibles. A més, ha posat en relleu el paper essencial que tenen els docents en aquesta conscienciació per transmetre els valors de la sostenibilitat.

Durant el viatge a Nicòsia, Vilarrubla s’ha reunit amb el representant de San Marino, Andrea Belluzzi, on han intercanviat experiència tant dins de l’educació obligatòria i universitària. Entre els diferents aspectes tractats han posat èmfasi en la voluntat de promoure una educació digital de qualitat i prestant atenció en la ciberseguretat per garantir-ne un bon funcionament.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending