Vela reclama al Govern una estratègia per evitar tancament d’universitats

La consellera socialdemòcrata ha entrat una qüestió a l’executiu després del cessament de la UOLS

La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela
La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela Partit Socialdemòcrata

Fa uns dies, la Universitat Oberta La Salle (UOLS) anunciava el seu tancament i l’aturada total de la seva activitat. El Govern va treure ferro a aquesta situació, indicant que es tracta d’iniciatives que sempre tenen risc d’arribar a aquest punt. En aquest sentit, la consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela, ha entrat avui una pregunta a Sindicatura, qüestionant quina estratègia pensa seguir l’Executiu per a evitar que es torni a donar una cessió d’aquest estil.

Vela ha preguntat directament sobre el tancament de la UOLS, i sobre la llei que ha de revocar l’autorització que se li va concedir en el seu moment, i que va anunciar el ministre portaveu, Eric Jover, posteriorment al Consell de Ministres. Vela reclama, concretament, quina estratègia es té prevista des del Govern per evitar que es repeteixin situacions com aquesta, i rebrà resposta oral en la propera sessió destinada a preguntes, prevista per al 18 de novembre.

Un moment de l'acte d'inauguració de la Universitat Oberta la Salle.

Relacionat

Govern treu ferro al tancament d’universitats privades sempre que es doni sortida als alumnes

Dimecres passat, Jover ja va explicar que, mentre els alumnes no tinguin problemes greus per aquest tancament, no és una situació que es consideri excepcional. De fet, ja va passar temps enrere amb la facultat d’odontologia de les Valls.

Comentaris (1)

Trending