L'UdA ofereix un programa per saber prendre decisions en un entorn incert

Els curs consta de quatre seminaris i l'organitza conjuntament amb la Barcelona School of Managament

Comentaris

Fotografia d’arxiu d’una classe de l’oferta d’Extensió Universitària de l'UdA
Fotografia d’arxiu d’una classe de l’oferta d’Extensió Universitària de l'UdA UDA

La Universitat d’Andorra (UdA) i la UPF Barcelona School of Management han organitzat un programa ‘Executive Education’ titulat ‘Evidence-based Management. Saber per a decidir’. Un conjunt de seminaris intensius enfocats perquè els participants adquireixin la capacitat de prendre decisions en un entorn caracteritzat per una gran incertesa, la innovació constant I el canvi disruptiu.

La programació es durà a terme entre els mesos de setembre i octubre de 2020 de manera presencial i compta amb una metodologia que es fonamenta en la transmissió del coneixement basat en evidències i en “l’aprendre fent”. És a dir, serà una formació que combina la solidesa acadèmica universitària amb l’orientació pràctica, estratègica i multidisciplinària.

Els seminaris, que tindran una durada d’un dia oferiran un aprenentatge especialitzat i intensiu en matèries com les finances, la comptabilitat, les inversions i les oportunitats que generen les noves tendències com les criptomonedes. Així doncs, van dirigits principalment a professionals que ocupen càrrecs executius, direccions financeres, de banca o d’assegurances.

Els seminaris són els següents:

• Seminari de Blockchain i criptomonedes. Oportunitats de finançament i creació

  de valor (14 de setembre)

• Seminari d’avaluació d’inversions (1 d’octubre)

• Seminari de finances i comptabilitat per a directius (20 d’octubre)

• Seminari de valoració i compravenda d’empreses (22 d’octubre)

Comentaris

Trending