L’UdA obre les preinscripcions dilluns

Infermeria s'espera que sigui l'estudi amb més demanda i ja s'ha previst una prova de selecció per establir els alumnes que podran cursar la carrera

Façana de la Universitat d'Andorra.
Façana de la Universitat d'Andorra. Altaveu

La Universitat d'Andorra (UdA) obre dilluns 7 de març, i fins a l'1 de juliol, el període de preinscripcions pel curs 2022-2023. Un tràmit que es pot fer de forma gratuïta a través del formulari de preinscripció en línia al web uda.ad.

Pel que fa a l'oferta d'estudis presencials de primer cicle universitari, els interessats poden escollir Ciències de l'educació, Administració d'empreses i Informàtica. Precisament aquests dos últims estudis també es podran cursar en la modalitat virtual i semipresencial.

D'altra banda, i específicament pel bàtxelor en Infermeria, les preinscripcions es tancaran el 17 de juny. En cas que se superin les places disponibles, com s'espera des de l'entitat, el 27 de juny es realitzarà una prova d'admissió.

Igualment, s'obrirà el procés de preinscripció per a la formació d'ensenyament professional superior i els estudis virtuals de primer cicle en Comunicació, Dret, Humanitats i Llengua catalana, així com al màster en Dret, el màster en Educació i el Programa de doctorat. En aquest últim cas, aquesta preinscripció es podrà fer fins al 3 de juny.

Una vegada finalitzat aquest primer període de preinscripcions, en aquelles formacions en què hi hagi places disponibles, s'obriria un segon període de preinscripcions, en aquest cas, fins al 29 d'agost.

Finalment, pel que fa als estudis de formació continuada, des de l'UdA s'ofereixen diversos postgraus, cursos d'actualització i formacions de curta durada, a més dels cursos d'actualització virtuals amb continguts específics d'Andorra.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending