L’UdA incorpora un postgrau en Protecció de dades i Seguretat de la informació a la seva oferta

La formació tindrà una càrrega lectiva de 20 crèdits europeus i s’impartiran a la seu universitària els divendres a la tarda i els dissabtes al matí

Façana de la Universitat d'Andorra a l'avinguda Rocafort.
Façana de la Universitat d'Andorra a l'avinguda Rocafort. ARXIU

Un postgrau en Protecció de dades i Seguretat de la informació és la nova formació que impartirà la Universitat d'Andorra el pròxim curs acadèmic amb una càrrega lectiva de 20 crèdits europeus. Una oferta que arriba per donar resposta a la necessitat de disposar de professionals especialitats en aquest àmbit. 

La creixent importància de la gestió de la informació i el tractament de les dades personals, juntament amb l’entrada en vigor de la nova llei de Protecció de Dades, ha fet que la universitat d’Andorra (UdA) hagi impulsat una nova formació, en concret un postgrau en Protecció de dades i Seguretat de la informació, amb l’objectiu de cobrir la necessitat de disposar de professionals especialitats en aquest àmbit que garanteixin el correcte tractament de les dades en el si d’una organització o d’una administració pública.

El curs tindrà una càrrega lectiva de 20 crèdits europeus i s'impartirà entre el novembre d'enguany i el juny del 2023. El programa requereix una dedicació total de 600 hores, incloent-hi les classes lectives, les lectures, la preparació de les classes, la preparació de les activitats d'avaluació i l'elaboració i defensa del treball final. Les classes lectives representen una càrrega de 184 hores i es faran a la Universitat d'Andorra els divendres a la tarda i els dissabtes al matí.

El nou postgrau, dissenyat conjuntament amb la UPF Barcelona School of Management, compta amb docents que són professionals del sector especialitzats en el dret i la protecció de dades, i amb un alt coneixement de la normativa vigent tant a escala europea com andorrana. Una formació que la universitat andorrana realitzarà en col·laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, la UPF Barcelona School of Management i el suport de l’Agència de Protecció de Dades.

Etiquetes

Comentaris

Trending