L’UdA estableix el rècord d’estudiants de formació reglada amb 542 matriculats el curs passat

Un total de 90 persones, les quals pertanyien a una mateixa promoció, van obtenir el seu títol d’estat, una xifra que mai s’havia assolit

Eric Jover ha posat com a exemple d'inversió l'ampliació de la Universitat d'Andorra.
Eric Jover ha posat com a exemple d'inversió l'ampliació de la Universitat d'Andorra. Altaveu

La Universitat d’Andorra (UdA) ha fet pública la seva memòria d’activitats del curs 2019-2020, un document que es pot consultar en accés obert a la seva web. L’escrit fa balanç del passat curs acadèmic, durant el qual l’UdA va acollir un total de 1.995 estudiants –542 de formació reglada, 1.426 de formació continuada i 27 del curs d’accés per a més grans de 25 anys-. Les dades confirmen, doncs, que la universitat va assolir un nou rècord, ja que el nombre d’estudiants matriculats de formació reglada va créixer més d’un 4%.

A més, malgrat haver-se tractat d’un curs marcat per la situació d’emergència epidemiològica, que va implicar el tancament del campus presencial i l’ajornament de pràctiques i estades formatives, s’haurà batut el rècord històric de titulats d’una mateixa promoció, amb un total de 90 persones que obtenen el seu títol d’estat. Així mateix, s’ha graduat la primera promoció del màster en dret, formada per set titulats. A causa de la Covid-19, però, s’ha hagut d’anul·lar l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2020-2021, que incloïa la cerimònia de lliurament de títols. 

En formació reglada, l’àmbit d’estudi amb més estudiants va continuar essent l’empresarial i tecnològic, amb 236 matriculats el curs passat.

En formació reglada, l’àmbit d’estudi amb més estudiants va continuar essent l’empresarial i tecnològic, amb 236 matriculats el curs passat, seguit pel de ciències de la salut i de l’educació, que va arribar als 156. Per la seva banda, el Centre d’Estudis Virtuals va comptar amb 127 estudiants, i el programa de Doctorat amb 23. Pel que fa a la formació continuada, durant el curs anterior, un total de 1.426 estudiants es van matricular en algun dels 85 programes que es van oferir. D’aquests, 47 eren estudiants de postgrau, 439 van seguir cursos d’actualització i 940 van participar en alguna de les formacions de curta durada que es van impartir.

La memòria d’activitats també recull les xifres històriques de matrícules i titulats de la Universitat d’Andorra. Des de l’inici de l’ensenyament superior a Andorra, l’any 1988, s’hi han tramitat 18.538 matrícules i s’han expedit 5.882 títols, dels quals 1.286 són títols d’estat.

Etiquetes

Comentaris

Trending