L’Ud’A completa l’adaptació dels plans d’estudis al sistema de competències

Aquest procés s’ha finalitzat amb l’aprovació del nou pla del bàtxelor en Administració d’empreses

Façana de la Universitat d'Andorra (UdA).
Façana de la Universitat d'Andorra (UdA). Altaveu

L’aprovació aquest dimecres del nou pla d’estudis del bàtxelor en administració d’empreses ha permès a la Universitat d’Andorra completar l’adaptació al sistema de competències, és a dir, eliminant el concepte d’assignatura i resoldre situacions quotidianes mitjançant els conceptes adquirits.

El nou pla d’estudis del bàtxelor en Administració d’empreses divideix cada semestre en dos mòduls que s’oferiran en paral·lel i en cada apartat els estudiants hauran de resoldre un repte treballant i integrant els continguts de manera transversal. L’objectiu del nou model és que l’alumnat pugui resoldre situacions reals, enfocades a la pràctica professional, aplicant els coneixements adquirits a través de seminaris, treball guiat i treball personal.

Es segueixen concentrant els crèdits optatius i de lliure elecció durant el cinquè semestre per facilitar les estades formatives a empreses a temps complet. De fet, l’alumnat pot escollir cursar el cinquè semestre en universitats amb les quals l’Ud’A té convenis, de països com el Canadà, Espanya, el Marroc, Mèxic, Liechtenstein, Argentina i la Xina.

Amb aquest pas es completa l’adaptació dels plan d’estudis els bàtxelors presencials al sistema de competències per part de la Universitat d’Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending