L’UdA allarga el termini per a la preinscripció al postgrau en Mediació

Els interessats en assistir a aquesta formació, dirigida als professionals de l’àmbit del dret, la justícia, l’empresa i els recursos humans, principalment, tindran fins el 30 de setembre per poder apuntar-se

S'amplia el termini de preinscripció per al postgrau de Mediació
S'amplia el termini de preinscripció per al postgrau de Mediació UdA

La Universitat d’Andorra (UdA) ha ampliat fins al 30 de setembre el període de preinscripcions per a la tercera edició del postgrau en Mediació, que enguany també abordarà altres temes alternatius de resolució de conflictes. La formació, que s’iniciarà el proper mes d’octubre, tractarà, a part de la mediació, altres mitjans com són l’arbitratge o la conciliació i, a més, comptarà amb una nova orientació més enfocada cap a conflictes del món empresarial.

La formació està organitzada en col·laboració amb el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya i també amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, que s’ha implicat en el projecte tenint en compte que està treballant en la creació d’un centre de resolució de conflictes empresarials. El postgrau, que es desenvoluparà d’octubre del 2021 a maig del 2022, també compta amb el suport del Col·legi d’Advocats d’Andorra.

Per tal d’obtenir el títol de postgrau, de 15 crèdit europeus, caldrà cursar el mòdul comú, de 120 hores, a més d’una de les dues especialitats del mòdul específic, de 30 hores, totalitzant 150 hores lectives. L’especialització pot ser en resolució de conflictes en l’àmbit de les organitzacions, o bé en l’àmbit empresarial. Cada una s’oferirà també com a programa independent per a aquelles persones que ja tinguin superada la part comú d’edicions anteriors del programa.

Aquest postgrau s’adreça principalment als professionals de l’àmbit del dret, la justícia, l’empresa i els recursos humans, però també a qualsevol col·lectiu professional amb necessitat d’exercir tasques de gestió de conflictes, per exemple en escoles, centres sanitaris, entitats associatives, oficines d’atenció al client, entre altres.

Etiquetes

Comentaris

Trending