Terceravia demana a Govern per què no torna part de l’abonament del transport escolar

El conseller general de la formació Oliver Alís ha presentat una pregunta oral que l’executiu haurà de respondre en la sessió de control prevista per aquest dijous

El conseller general de Terceravia, Oliver Alís.
El conseller general de Terceravia, Oliver Alís. Terceravia

Terceravia vol que Govern aclareixi per què no preveu retornar a les famílies la part proporcional de l’abonament del transport escolar que no es va poder fer servir durant la crisi del coronavirus. El conseller general de la formació, Oliver Alís, vol que es faci en seu parlamentària, aprofitant la sessió de control a l’executiu que tindrà lloc aquest dijous. Per això, ha presentat una pregunta oral que s’haurà de respondre al ple.

Alís recorda que el servei es va aturar durant l’emergència sanitària provocada per la Covid-19 i no es va reprendre ni tan sols al juny, quan alguns alumnes han pogut tornar als diferents centres escolars. “Aquest fet ha provocat la pèrdua de tres mesos i mig d’aquest servei per part dels alumnes que el fan servir”, ha indicat.

En aquest sentit, el conseller general de Terceravia demana a l’executiu “quina és la raó per la qual el Govern no ha retornat, ni pensa retornar a les famílies, la part proporcional de l’import pagat del transport escolar no consumit, encara que sigui per causes de força major a causa de la pandèmia de la Covid-19”. Per altra banda, Alis també posa sobre la taula la possibilitat de descomptar aquests diners de l’import de l’abonament del transport escolar del curs vinent o bé retornar-lo als escolars que ja no utilitzin més aquest servei.

Comentaris (1)

Trending