El suspens de tres alumnes impedeix el 100% d'aprovats al Bac del Lycée Comte de Foix

Els escolars cursen formació professional, i un va a la repesca i els altres dos s'hauran de tornar a examinar el setembre

El Lycée Comte de Foix, a Andorra la Vella.
El Lycée Comte de Foix, a Andorra la Vella. Altaveu

Tots els alumnes de les branques general i tecnològica del Lycée Comte de Foix d'Andorra la Vella han tingut el Bac. L'èxit no és total perquè tres alumnes d'una de les quatre branques de la formació professional no han aprovat. A un li falta poc i podrà sumar els punts necessaris a la repesca. Els altres dos han quedat una mica més lluny i hi hauran de tornar el setembre.

Aquest és l'últim any del bac com es coneixia fins ara. I també una prova atípica a causa de la pandèmia ja que no hi hagut exàmens i s'ha avaluat els alumnes en funció de les notes obtingudes durant el curs. Habitualment les notes es penjen a l'entrada de l'escola però enguany els alumnes les han hagut de consultar via Internet.

A partir del setembre es posa en marxa una reforma que suprimeix les actuals tres seccions del batxillerat que són la científica (S), l'econòmica i social (ES) i la literària (L). Tots els alumnes hauran de triar unes assignatures comunes i altres que seran optatives o especialitats. El nou curs també portarà un nou director al Lycée, Olivier Salvan.

Comentaris

Trending