El SEP mostra a Vilarrubla els seus neguits sobre les lleis d'Educació i de Funció Pública

Ha estat la primera trobada amb la ministra després que la junta del sindicat es renovés el passat mes de setembre

Comentaris

Una imatge de la reunió d'aquest dijous.
Una imatge de la reunió d'aquest dijous. SFGA

La nova junta del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP) ha exposat a la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla els seus neguits al voltant de la Llei d’Educació i el desplegament reglamentari de la Llei de la Funció Pública. Ha estat la primera trobada després que la junta del SEP es renovés el passat mes de setembre.

Aquesta primera reunió ha servit per conèixer els nous interlocutors i perquè la ministra els pogués fer un resum dels diferents projectes legislatius que hi ha en curs, així com per crear un espai de reflexió al voltant del dia a dia a les escoles i del concepte educatiu. 

A més de la ministra Vilarrubla, també han participat en aquesta reunió de primer contacte Xavier Campuzano, director del departament de Formació Professional, Formació al Llarg de la Vida i Innovació Tecnològica; Marie Pagès, directora d'Inspecció, Qualitat Educativa i Recursos Humans; i Maite Casals, directora d'Escola Andorrana i Formació Andorrana. La nova junta del SEP la conformen la secretària general, Marisa Santos, la secretària d’organització, Carla Guinot, la tresorera Raquel Brufau, la secretària, Cristina Caminal i els vocals Laura Bragança, Sabrine Gregoire, Gemma Garcia, Jordi Missé i Núria Pastor.

Comentaris

Trending