Selectivitat amb mascareta i rentat de mans amb gel hidroalcohòlic

L'ocupació de les aules serà d'entre una cinquena i un sisena part de la seva capacitat

Proves de selectivitat a la Seu d'Urgell.
Proves de selectivitat a la Seu d'Urgell. LA SEU.CAT

Els alumnes que s'examinin de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) del 7 al 9 de juliol hauran de dur obligatòriament "en tot moment" mascareta, mantenir la distància de seguretat i rentar-se les mans freqüentment amb gel hidroalcohòlic, així com els professors i la resta de personal. L'ocupació de les aules serà d'entre una cinquena i una sisena part de la seva capacitat. 

La mascareta serà obligatòria també per a  professorat i personal de suport a l’interior del centre docent, inclosos els processos d’acreditació dels membres del tribunal, d’identificació de l’alumnat i la realització dels exàmens.

Està prevista la distribució de 2.500 litres de solució hidroalcohòlica en el conjunt de les seus d’examen, distribuïdes en cinquanta-nou poblacions (enfront de les vint-i-dues habituals), arreu del territori català. Pel que fa a l’aforament i la distància de seguretat interpersonal, l’ocupació de les aules es determinarà, si no hi ha altres mesures addicionals, mantenint la distància interpersonal de seguretat de dos metres radials.

Un altra mesura serà la crida esglaonada per grups i ordre alfabètic per comprovar la identitat dels alumnes i accedir a les aules. En cada franja horària no es podrà sortir de l'aula fins que no hagi transcorregut una hora des de l'inici de la prova i prèvia autorització del professor responsable de l'aula. A més, els recorreguts, les aules i els lavabos estaran senyalitzats, juntament amb recordatoris d'actituds responsables, i els passadissos només podran ser ocupats en el moment d'accedir a les aules.
També s'aconsella a alumnat, professors i personal de suport que portin aigua i menjar ja que les màquines expenedores que hi puguin haver estaran desactivades, com les fonts d'aigua.

Els alumnes andorrans passaran les proves d'accés a la Seu d'Urgell i les específiques al María Moliner de la Margineda. L'any passat van fer la selectivitat 50 andorrans, conjuntament amb alumnes de la Cerdanya, l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà.

Etiquetes

Comentaris

Trending