Satisfacció dels mestres per haver estat escoltats per Educació en el retorn a les escoles

La valoració del SEP de manera prèvia a la posada en pràctica dels nous protocols i mesures al sistema educatiu és positiva

Alumnes a l'Escola andorrana de Sant Julià.
Alumnes a l'Escola andorrana de Sant Julià. ARXIU

Els mestres i professors, a l’aixopluc del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP), fan una “valoració positiva” dels protocols anunciats aquest dimecres per la ministra d’Educació, Ester Vilarrubla, en relació amb el reinici del curs escolar passat el període nadalenc. En un breu comunicat, el SEP reconeix i celebra el fet que “s’han tingut en compte algunes de les darreres propostes” que des de l’organització sindical “vam fer arribar a la ministra, després d’haver fet una enquesta als nostres afiliats”.

El SEP deixa clar que tot i “la bona rebuda a priori de dites mesures” -que en essència suposen que més enllà de maternal, en tots els nivells superiors, no es procedirà a aïllar tota una classe per un sol positiu i que es redueixen el nombre de tests que es faran- “romandrem a l’espera de veure com es desenvolupen els primers dies arran de la seva aplicació” per poder fer una valoració més acurada i aprofundida.

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla.

Relacionat

Un cas positiu en una classe ja no comportarà el confinament de tots els alumnes de l’aula

Més enllà dels protocols de confinament, la immensa majoria de les mesures que hi ha en vigor en el retorn a les classes aquest proper dilluns són les mateixes que hi havia establertes just abans de l’aturada nadalenca. Els únics escolars que no han de dur mascareta a les classes són els de maternal. Per poder acudir al menjador i a les activitats extraescolars és necessari passar cribratges.

Comentaris (3)

Trending